Nepremičninsko pravo

Naša odvetniška družba slovi kot nepogrešljiv partner na področju nepremičninskega prava, tako v domačih kot mednarodnih nepremičninskih transakcijah in projektih. Osredotočeni smo na nepremičninske posle, ki jih poglobljeno razumemo v vsaki posamezni fazi.

Eden od ključnih korakov pri vsaki nepremičninski transakciji je skrben pravni pregled. Naša vloga v tej fazi je, da podrobno usmerimo in zagotovimo celovit pregled pravnih vprašanj, ki se nanašajo na nepremičnino. Naš pravni tim z veliko natančnostjo analizira vse relevantne dokumente in pogodbe, da se prepričamo o zakonitosti in skladnosti z zakonodajo in predpisi.

V nepremičninskem pravu posebno pozornost namenjamo tudi ustreznim instrumentom zavarovanj. V sodelovanju s priznanimi notarji pripravimo in izvedemo vse potrebno v zvezi z zavarovanji, ki zagotavljajo vašo pravno varnost pri nepremičninskih poslih. Načelo previdnosti nam je vodilo, in zato se trudimo, da strankam zagotovimo najvarnejši možen pristop k izvedbi poslov.

Pravno področje nepremičnin je tesno povezano s področjem gradbenega prava, kar nam omogoča doseganje pomembnih sinergičnih učinkov za naše stranke. Naše izkušnje na obeh področjih nam omogočajo, da celovito obravnavamo nepremičninske projekte, ki vključujejo gradbeno komponento, in vodimo stranko skozi pravne vidike teh kompleksnih projektov.

Pri našem delu se vedno zavzemamo za najvišje standarde pravne strokovnosti in natančnosti, kar stranki omogoča, da se osredotoči na nepremičninske naložbe in posle, medtem ko se mi ukvarjamo s pravnimi vidiki.

Strokovnjaki: