Insolvenčno pravo

Na področju insolvenčnega prava smo uveljavljeno ime z bogatimi izkušnjami pri širokem naboru pravnih postopkov in situacij. Naša predanost in strokovnost sta ključni v boju za zaščito interesov naših strank v času finančnih težav in insolvenčnih postopkov, ne glede na to, ali je stranka upnik ali dolžnik .

Kadar je možno prestrukturiranje podjetja, s pravimi pravnimi nasveti pomagamo pri načrtovanju in izvajanju postopkov prestrukturiranja, ki lahko pomagajo rešiti finančne težave in ohraniti poslovno kontinuiteto.

Nudimo tudi svetovanje o ukrepih, ki jih podjetje lahko sprejme, da prepreči nastanek insolventnih stanj. Naši pravni strokovnjaki s svojimi izkušnjami prepoznavajo potencialne težave v zgodnji fazi in pomagajo pri načrtovanju preventivnih ukrepov.

Upravitelji v insolvenčnih postopkih in direktorji gospodarskih družb se pogosto soočajo z zapletenimi pravnimi vprašanji. Naša ekipa nudi natančno svetovanje glede učinkov stečajne zakonodaje in vodi skozi kompleksnost teh postopkov.

Naše obsežne izkušnje v insolvenčnem pravu nam omogočajo, da strankam zagotovimo pravno podporo in zastopanje v najzahtevnejših situacijah, zato nam zaupajo, da jih vodimo skozi pravne postopke in jim pomagamo doseči najboljše rešitve za njihove finančne izzive.

Strokovnjaki: